KDO SMO

Spoznajte naše osebje, odprite galerijo naše nove ordinacije.

Spoznajte naše osebje

V naši ambulanti delata dva splošna zobozdravnika ter specialista s področja čeljustne kirurgije in čeljustne in zobne ortopedije. Osebje je visoko usposobljeno, ima dolgoletne izkušnje in se kontinuirano izobražuje doma in v tujini. Zdravje in zadovoljstvo naših pacientov sta naša največja skrb.
Nevena Josipović

Nevena Josipović

Dr. Dent. Med.

Nevena Josipović, je končala Stomatološko fakulteto Univerze v Beogradu leta 2005 s povprečno oceno 9,05. Po opravljenem pripravniškem stažu se je preselila v Slovenijo, Maribor, kjer še vedno živi. Nostrifikacijo diplome je opravila na Stomatološki kliniki, Univerze v Ljubljani leta 2009. 3 leta in 8 mesecev je bila zaposlena v Zdravstvenem domu Adolfa Drolca Maribor in sicer leto dni v parodontološki ambulanti ter v ambulanti za odrasle. Izobraževala se je po celem svetu ter je končala delavnice s področja parodontologije, oralne implantologije, endodontije ter protetske rehabilitacije v okviru Evropske akademije za parodontologijo ter Ameriške akademije za parodontologijo v Seattlu. Razen s stomatologijo ukvarja se še z estetsko medicino (dermalni polnilci in Botox ter mezoterapija) iz katere je končala tudi evropsko priznane delavnice.

Nevena Josipović

Nadežda Stanojević

Dr. Dent. Med. Spec. zobne in čeljustne ortopedije
Nevena Josipović

mag. Obrad Josipović

Dr. Dent. Med. Spec. maksilofacialne in oralne kirurgije

dr Josipović Obrad spec. Čeljustne in maksilofacialne krurgije opravlja dejavnost v naši ambulanti preko svojega sp-ja Impladent Obrad Josipović s.p.

Nevena Josipović

Ristenka Kostadinova Kožul

Dr. Dent. Med.
Nevena Josipović

Mišela Vizjak

Zobna asistentka
Nevena Josipović

Anja Zajc

Zobna asistentka
Nevena Josipović

Tjaša Ledinek

Zobna asistentka
Naročite se

Naša ordinacija

Ambulanta MaeDENTIS od 1.4.2016 za vas obratuje na novi lokaciji na Dvorakovi ulici 10 v Mariboru. Ordinacija je v celoti prenovljena in opremljena z najbolj sodobno opremo. Aparatura in materiali, ki jih uporabljamo, so najboljši, kar jih trenutno ponuja tržišče.
Poskrbimo, da se počutite kot doma.

Postavite nam vprašanje

Če imate kakšno vprašanje, ne oklevajte in nas pokličite ali nam pošljite elektronsko pošto.